Shoppig Shopping.. ja suunnitelmia..

Kaapiin jostain kummasta on taas ilmestynyt uutta tavaraa..
- Posti toi: tulitikkurasiat ja kuitukankaan karkkeja varten
- IHANAT hopeiset sydän kehykset Tiimarista
- Ostin vaaleanpunaista paperia kutsuja varten
- Helmiä ja lankaa.. Ostin tiaran täältä (tai se on varmaan kohta postiin menossa) ajattelin kyllä sitä tuunata pikkusen..
- Ostin lisää helmityöjuttuja.. Teen niistä kaula-, ranne- ja korvakorut itselleni.. Häihin siis..
- Ja ehkä muutaman vaivanpalkan rakkaille kaasoilleni, jos heille kelpaa.. (jos siis tästä uudesta innostuksestani nyt edes jotain tulee.. Innostun aina, kovasti.. )
- Ostin myös jo aikasemmin (helsingin reissulla) kangasta, IHANAA kangasta. Ostin siihen lisäksi tukikangasta ja teen siitä itselleni hameen tai mekon "jatkoja" varten! Jotain rennompaa.. Jos en itse onnistu, vien sen anopin käsittelyyn!
- Tilattu on ruskeaa organzanauhaa, mutta ne on juuttuneet tulliin. Lähtevät ke tai to postilla minulle.
- Lisäksi olen etsinyt ruskeaa kaitaliinaa..  Olen kahden vaiheilla. Joko ostan Anttilasta lakananipun 4 lakanaa 20e (näistä jäis vielä 1 lakana käyttöön!) / tai tilaan netistä puuvillaan 3.50e/metri =21e...??  Täytyy miettii vielä..?

- ostin lisäksi Naikkareilta (mieheltä salassa ) sukkanauhan, näki sen kuitenkin kun avasin kuoren.
Laitoin sen kinttuuni ja jatkoin aamupalan tekoa. "Mikä tuo on?" "Se mikä sun piti hameen alta kaivaa esiin" "Minähän en tuohon sitten koske, mutta... onhan se aika seksikäs.. " (meinasin tiputtaa kahvimukini.. )

Mies päätti tänään ihan itse, millanen kuorilaatikko meille tulee. Mie saan kuulemma koristella sen, mutta hän sen ite ideoi. JEE!! *Tuuletusta* Mies alko sitten urakalla suunnittelemaan häitä! Löysi jopa sopivan laatikonkin, ihan itse, niistä kolmesta vaihtoehdosta joita tuolla varastossa oli lojumassa.. Pitänee vielä hioa ajatusta, mutta alle tulee joku tummaväri (ruskea), ehkä maalia/huopaa/paperia tms. ja päälle kuitupaperista kapeampi suikale ja v.pun silkkinauhasta siihen ympäri+rusetti. "No niin, nyt olen jotain tehnyt tän asian eteen! Tänään ei puhuta sitten yhtään enää häistä!"

Ollaan aloitettu kevyempi elämä. Painoa en ajatellut paljoa pudottaa häitä varten, kun juuri sain raskauskilot karistettua, mutta masu on silti löllykkä! En halua, että se pömpöttää häissä, joten kiinteytystä on luvassa. Ehkä jopa lenkkeilyä, tosin inhoan hikiliikuntaa, joten saa nähä kuinka käy. Mies sen sijaan meinaa pudottaa kiloja sitten minunkin edestä!


Käytiin maanantaina miehen kanssa oikeen ULKONA! Sitä ei usein pääse tekemään ihan kahestaan! Muksut meni vanhempieni luokse yöksi. Me käytiin kattoo Eurooppa Nelosta, Laajavuoressa.. AI, että tuli naurettua. Ihmettelin, että ompas tuo pappi tuossa kuvassa ja siinä näytelmässä tutun näkönen.. Et oon sen jossain nähny. Se oli samaan aikaan synnärilaitoksella, kun me oltiin siellä Pinskun kanssa, vuosi sitten.. Niin ainakin ukko oli varma. Kai se sitten se oli.. Oli kyllä niin mahtavat biisit nuilla, että... Käytiin me sitten kaupungillakin, mutta on hiljasta, niin hiljasta.. Mutta viimestään torstaina sitten taas kaupunki ratkeaa, kun rallit alkaa! Niin ja oltiin kiltisti kotona jopa pikkasen ennen kahtatoista.. Laatuaikaa, laatuaikaa..