*ei menny keihäänheitto pojilla ihan putkeen.. *

TAAS...

- Saatu siis nuo korttipohjat ja "sinetit" postista.
- Tehty osa karkkirasioista.. (koitan keretä taas jatkamaan, kun aikaa olis.. :))

Hääjutut hetken aikaa taka-alalla.. On tässä muksujen huoneen uudeistus käynnissä.. Saatiin jo neiti siirrettyä samaan huoneeseen veikan kanssa, mutta saas nähä kuinka nukuttaminen käy illalla.. (ovat olleen yön mummolassa ja tulevat illalla ) Vielä paljon tekemättä, mutta pikku hiljaa hyvää tulee..
Listaa (lähinnä itelleni) siitä mitä pitäs vielä
- Järjestellä paikat ja ostaa vielä ehkä toinen kirjahylly tms.
- purkaa seinään upotetut kaapit ja tehä niiden paikalle muksuille sänkynurkkaus.
- Tyhjätä nuo kaapit ja silittää petivaatteet kaapista Omaan kaappiinsa (ovat siellä oottamassa silitystä :))
- keksiä kaapissa oleville talvivaatteille joku paikka.
- Ostaa vaatekaappi meiän huoneeseen, jotta saadaan omat vaatteet nykyisestä kaapista pois ja tilalle petivaatteet.
- Olkkarissa on samalla sekasotku. Sieltä lähtee yks tv-taso/kirjahylly veljelleni, mikäli hän nyt saa hakemansa kämpän, se selviää syyskuussa. Kaappi kuitenkin on menossa jo varastoon odottamaan.
- Varastossa odottaa jatkotoimenpiteitä myös toinen kirjahylly tai oikeestaan sen osa, että mitäs tehään.. Mihin lie se tyrkätään. Tämä hajotettiin lastenhuoneesta, alaosa jäi vielä laatikoineen käyttöön..
-Pitäs keksiä joku säilytyskaluste alakertaan/keittiöön.

- Keittiön pöydälle ostin jo läpinäkyvän vahakankaan, jottei ihan koko ajan tarttis pöytää puunata ja kaivella ruokaa pöytälevyn alta. Ostin pikkasen enenmmän kun oli tarvis, lopun kiinnitin syöttötuoleihin, jotta ei pikkulikat enää koko syöttistä saa puurolla sotkettua.. SITÄ ON NIIN V-MÄINEN SIIVOTA! Varsinkin jos kerkee kuivahtaa.. :)

- Lisäksi olen hurahtanu taas neulomiseen. Nyt on kolme työtä puikoilla ja koitan tehä niitä vuorotellen kun on aikaa.. (yksi työ yläkerrassa, yksi keittiössä ja yksi olkkarissa..) Hyvä sauma tehä aina sitä missä milloinkin sattuu olemaan..Tulossa on bolero- ehkä häihin, mikäli se miellyttää (ehkä ei!), Jepulle Vilsongit = villahousut ja huopuvasta ihanasta ale-langasta tulossa istuinalusia, jotka siis huovutan ja koristelen ja otan ulos mukaan. Ihanampaa istua jonkun päällä kun märällä ja kylmällä penkillä (minulle ja muksuille) Ajattelin myös pulkkaan/rattaisiin käteviä.. :)

--- Oon aivan tukossa! ---