*Ihan pikasesti pitää tulla purkamaan.. kohta alkaa työkokous ni on kiire.. *

Nyt on käynynnä sitten niin, että en jaksa enää taistella juhlapaikastamme..

Yhtäkkiä hinnat nousi pilviin, eli alkuperäisiin hintoihin nähen tuli reilu 10e korotus, joka syö kyllä budjettia aivan liikaa.. Eli meinaan peruuttaa juhlapaikan varauksen..

Lisäksi tuo henkilökunnan puuttuminen kiristää pahasti aivoja!
Ajateltuani asiaa, en kyllä aio pistää vieraita henkilökunnaksi, nyt se kuulostaa niin kauheelta, että tällä sanomalla, juhlapaikkaan on lähdössä peruutus, heti kun uusi paikka on varma!

***

Ihana rakas Tiksu kaasoni ehdottikin jo uutta paikkaa, eli jos viettäisimmekin juhlia tuolla vehun koululla, jossa yövymme..

Tänne laitettu eilen kyselyä, mutta ei vielä ole vastausta tullut.. Mutta siis se nyt olis ainoo vaihtoehto, jos meinataan juhlat Karstulassa pitää.

Tosin tämä aiheuttaa sen, että vierasmäärä pitää saada tippumaan.. Nyt listalle on kertynyt 100-110 henkilöä ja tuonne koululle mahtuu ehkä 50.. Eli karsia pitää ja rankasti... :(

 Mutta ruoka ja muut palvelut on sovittavissa ja ruoka on puolet halvempaa kuin nykyisessä paikassamme... ELI mahtuu budjettiin ja jäädään jopa plussalle.. Täytyy nyt vain odottaa että sopiiko heille..??

-- Nyt kiireesti kokoustamaan, ei millään jaksais.. blink.gif

*lisäys n. klo. 22.15.*
Ei onnaa nyt sitten millään.. Eipä taia onnistua mikään nyt. Koululta ovat sopineet ja varanneet tuon ko. päivän kylän kesäjuhlia varten, joten siellä on varattuna alakerran tilat ja henkilökunta, eli ei päästä sinnekään..  Alkaa nyt kyllä tympimään sen verran, että ei ole intoa mihinkään.. Kaikki on vastaan ja mikkään ei mene niin kun on suunniteltu. Ehkä ei vaan ole tarkoitus meiän naia räväyttää Vieläkään.. :(
En jaksa nyt.. Olkoon! En vaan jaksa.. Tekis mieli vaan heittää hanskat tiskiin ja sanoo kaikki loputkin varaukset irti.. :(... Migreenikin iski ja ahistaa.. Painun vällyjen väliin..