pika katsaus elämään..

Oho.. onpas menny aika nopeesti!

Paniikkia ei ole, onhan mulla aivan ihanat rakkaat kaasot ja porukat!
Aikalailla kaikki oleellinen on hoidossa.

Kukkia lähen kyselee, kun sinne asti pääsen.. En vain ole niitä kerennyt hoitaa!
Yksinkertaisesti en vain ole kerennyt.. On ollu niin paljon kaikkea ja niin on tulossakin.

Koko loppu vuosi on lähes joka toinen päivä jotain menoa täynnä ja koulukin alkaa ensi kuussa, kirjallisilla tehtävillä ja itsenäisellä opiskelulla. Tammikuussa sitten pitäs olla vasta ekat kontaktitunnit! jei, eikä yhtään kiinnosta koko touhu! Ei sitten yhtään!! Lähteä taas istumaan penkille, puuduttavaa! Niin ja varsinkin kun ensin pitää viedä muksut hoitoon 4 km päähän ja sieltä sitten toiselle puolelle kaupunkia 9 km päähän.. KÄVELLEN!! Kun en tuota autoakaan aja, eikä linkillä pääse mitenkään suoraan, vaan joutuu menee kuitenkin ees taas ja ainakin kahdella bussilla.. Ei innosta! Ei yhtään! Ei koko koulu. Hyvällä asenteella siis ollaan lähdössä! Jipii..

Ja pitäs sitä koekampaustakin johonkin väliin saada mahtumaan serkun miehen kanssa... Täytyykin laittaa viestiä, nyt kun asian muistin! *laho pää!*

- pöytien koristeet on hallinnassa, eli pientä viilausta vaille valmiit (kaikki paitsi kukat ja yks koristejuttu puuttuu...vielä..)
- vieraskirjan täyttöön otettiin pari ehdotusta.. katotaan mitä kehittyy..
- Juhlapaikalla pitäs käydä.. Shallan lähtee mukaan, jos pääsee (pitää katsastaa soittopelit, että tietää mitä tarttetaan tms..) MILLON??
- Lahjapöydän kohtalo --> lahjatoive raha --> kortit esille, rahat piiloon?
- Yöpyminen, jatkoille jäävät?? Näistä "lista" kaasoille, muut heitetään pihalle.. (suunnitelmat on)
- Tytöille tarkat listat koristeluista, tavaroista yms, jotta osaavat koristella pe+la (mie sitten vaan loikoon! Niin varmaan, ei onnistu!) heh.. lähempänä sitten!
- pe laitetaan niin pitkälle kaikki kuntoon kuin vaan keretään.. Luultavasti ollaan Karstulassa joskus 16 aikaan, mikäli käydään jossain syömässä vihkimisen jälkeen..?? Ans kattoo nyt..
-  Puvun vyötä lasketaan alas, jotenkin se pitää vielä silittää, on tosi ryppynen! Ja helmasta lähtee about 15 cm pois.. Lisäks mietin vielä noitten nauhojen kohtaloa.. Pitäskö niitä lyhentää ja pujotella sitten paikan päällä tuo kiinnitys?? Vai viekö liikaa aikaa?? Nauhaa on n. 4 metrii, josta jää roikkumaan 3, kun nauhat on kiristetty.. Eihän sitä saa helman alle piiloon ku solmimalla joka sitten painaa, kun istuu.. ;) Tai hakaneuloilla kiinni ja ne iskeytyy takalistoon.. :D
- Bestmänit on edelleen pyytämättä..


Olikohan vielä jotain... en muista nyt..