*keron myöhemmin tarkemmin, nyt vain pikasesti..MEISTÄ*

Nyt on sitten tähän tultu.. Kaikki muu onkin jo koluttu läpi..

Pientä taustatietoa elämästämme
* Tavattiin ekan kerran Karstulassa (mies on kotoisin sieltä) kesällä 2003
* Alettiin seurustelemaan n. viikko sen jälkeen
* 5 kk myöhemmin oltiin jo kihloissa (eli 1.1.2004)
* Kesällä 2004 muutettiin yhteen
* Syksyllä tuli koiravauva (josta jouduttiin luopumaan kesällä 2007)
* Poikamme syntyi heinäkuussa 2005
* Muutettiin omaan ja isompaan kämppään joulukuussa 2005
* Tyttö syntyi elokuussa 2007

Meistä:

- Itse olen 23v kokki/ hot.virkailija Jyväskylästä. Työskentelen nykyään perhepäivähoitajana, joten arkea täyttää neljä lasta ja loputon siivoaminen, joka päivä! Rakastan ruoanlaittoa, leipomista, käsitöitä, vaaleanpunaista ja ruskeaa.. smile.gif Miestä ja perhettäni tietysti.. lipsrsealed.gif Hiukan tärähtänyt ja yllytyshullukin. Ei pidä yllätyksistä! Kaiken on mentävä kuten mie sanon ja pettyy helpolla. Ujo ja vaatimaton kuitenkin, vaikka toisaalta myös laiska ja mukavuudenhaluinen. Temperamenttiakin löytyy tarpentullen, mutta nykyään vähenemässä määrin (ehkä BrideZilla kuoriutuu vielä vuoden aikana!)

-Mies on 26v vartija alunperin Karstulasta kotoisin. Tekee pitkää päivää ja raskasta työtä, joskus jopa yötä ja viikonloppuja myöten. Urheiluhullu, intohimoina liikkuminen, juoksu, punttis, pyöräily jne.. (joskus jopa liiallisuuksiin!) Käskee aina tekemään jotain terveellistä ja kevyttä ruokaa, muttei koskaan ole jättänyt ruokaa syömättä smile.gif Ihana, halittava nalle karhu, paras mahdollinen isä ja luotettava av(i)omies.. EI osaa tapella eikä riidellä, mikä on vaimokettakin rauhoittanut!

- Poika, Jeppe = lempinimi, kohta kolme vuotias aivan äärettömän suloinen pakkaus, vaikkakin osaa olla äkkipikainen ja temperamenttinen. (mistä lie tuon piirteen saanut?) Puhetta tulee jatkuvasti. Ujo, mutta ääneen päästyään tekstiä tulee kyllä! Kovasti oli toivottu ja haluttu, mutta silti täysin yllätyksenä elämänsä aloittanut pikku napero.

- Tytär, Pinsku = lempinimi, kohta vuoden ikäinen äidin prinsessa. Pieni ja kova tahtoinen nainen tulossa!

* Suurta kysymystä odotettu jo 5 vuotta
(eikä sitä olisi vissiin koskaan kysytty ellen olisi itse asiaa esille ottanut)

* Nyt kuitenkin päivä päätetty ja koitan jotain saada aikaseksi siihen mennessä wink.gif

Näillä lähetään eteenpäin..