Kaasot on siis jo valittu, pyydetty ja he ovat tehtävän vastaanottaneet.

* Shallan on jo lupautunut hetkeä aiemmin kuin muut ja vielä olisi kaksi muuta pyydettävänä. Shallanin kanssa ollaan rämmitty ala-asteelta saakka yhessä. Nolotiimi 24/7 ja noh, onhan tässä menneisyyttä ja siihen kaikkea mahtunut. Je-Ah: Kaija Koota unohtamatta.. grin.gif Mitähän mitä tekisinkään ilman häntä lipsrsealed.gif Shallan on myös poikamme kummitäti.. lipsrsealed.gif 16 vuotta, mieti! Ollaan vanhoja grin.gif

* Toinen on rakas serkkuni Tiksu, joka niin ikään on juhlinut häitään Lehtomäessä, olin tuolloin hänen kaasonsa. Hän on oikeestaan ainoa serkuistani, joiden kanssa olen missään tekemisessä (suku on pikkasen riitaisi.. sad.gif) Vaikka nähdäänkin harvoin, niin puhutaan puhelimessa lähdes viikottain ja voi sitä juorujen määrää blink.gif Karstulassa hänen kanssaan menty pienestä pitäen ja pukeuduttu pienennä aina samanlaisiin vaatteisiin ja meitä luultu monesti sisaruksiksi biggrin.gif Hän on se sisko, joka minulta on aina puuttunut!

* Kolmas on Norppa, erittäin hyvä ystävä ja rakas, lähes tulkoon siitä saakka kun hänet ekan kerran näin 8 vuotta sitten. Meillä tuntui tuolloin olevan aivan eri mielenkiinnon kohteet, mutta ajatukset ja toisen lukeminen on aivan mahtavaa. Osataan pelkästään ilmeestä nähdä mitä toinen ajattelee.

Mahtavia ystäviä kaikki ja erittäin rakkaita. kiss.gif En osannut valita vain yhtä, joten otan heidän kaikki (jos suostuvat) lipsrsealed.gif  Ja suostuivathan he.. KIITOS!