Oon taas tänään saanu jotakin tehtyä. grin.gif
Mies ja poika lähtivät eilen illalla mummolaan ja tulevat vasta sunnuntaina, ehkä maanantaina..

Tässä on lähinnä omia ajatuksiani, jotta saan nää jonnekin nyt purettua.. On meinaa pää ihan myttyrällä kaikesta tästä ajattelusta.. blink.gif Ja ongelmia pukkaa joka tuutista..

Oon ostanu/ tilannut / katsellu ainakin nämä..
- Vaaleanpunaista kuitukangasta (kuva)
- Tulitikkurasiat
- ruskea organzanauha

- järjestelin hääkansioni = täytynee ostaa isompi kansio, kun ei mahdu enää kiinni! grin.gif

- viimeistelin alustavan vieraslistan = pikkasen alta 90 olis nyt listalla..

- Päätin vieraskirjan muodon = pahviloota, jonka viereen erikseen kyniä ja paperia tyhjiä (ajattelin vielä että jos tekis sellasia papereita, jonne laittas muutamia kyssäreitä ja näin sais pikkasen muutakin vastausta kuin että onnea ja vieraan nimen.. smile.gif)

- Lahjatoiveeksi laitamme kirjekuoret = pieni lahjalista nettiin, mikäli kuori tuntuu tunteettomalta, mutta ehdottomasti sitten joko-tai! Mutta edelleenkään lahja ei edellytä osallistumista juhliimme biggrin.gif (onko liian monimutkasta?? Tiiän monta suvusta, jotka haluavat antaa muuta kuin rahaa, joten heille lista ja sitten niille jotka tiedän antavan vain rahaa niin on sekin huomioitu..)

- edellisestä jatkoa = mietin sitten pitkään että mihin kummaan ne kuoret sitten laitetaan.
Vaihtoehtoja oli muutamia: lintuhäkki, säästälipas, kaasot/lahjapöydänpitäjä tai säästöpossu.
Täällä sitten jollakin näin ihanan idean ja meinaan tehdä siitä omanlaisen version= säästöpossun!
Ajattelin laittaa kutsuun lahjatoiveesta sittenkin tämän pätkän:

Älä sikoina meitä kuitenkaan pidä
kun lähestymme teitä ihan rehellisinä.
Älkääkä ajatelko meistä pahaa
vaikka lahjatoiveenamme onkin puhdasta rahaa.
Meillä on jo niin paljon kaikkea toistemme haalimaa,
että haluaisimme vain päästä kotiamme remontoimaa.


Tai lyhyesti:

Lahjan kanssa ei arvitse huokailla,
sillä säsöpossumme tahtoisi ruokailla.


Täytyy nyt vielä ukolta kysyä et mitä hän sanoo.. Niiden puoli suvusta on pikkasen jäykempää kuin meiän puoli.. wink.gif

Sitten käytännön järjestelyjä = Ongelmia ja päätöksenteko vaikeutta!
Jokaisessa on oikeestaan sama ongelman alku ja juuri: kaksi eri paikkakuntaa!

- Parturit ja hiukset: mies käy tietty viikkoa aikasemmin. Itselläni on ongelma.
Vihkiminen jkl:ssä ja Juhlat Karstulassa = kumpaanko panostaa? En haluaisi molempiin paikkoihin varata kampausta.. Mietin, että jos oltaisiin käyty hääkuvissa silloin kun laitan koekampauksen ja ottasin sen virallisen kampauksen Karstulaan niin voisin itse kokeilla jotain väkertää päähäni perjantaiksi..? Tai sitten Laitan kampauksen jo aamusta päähäni ja otetaan viralliset kuvat sitten kun niihin on aikaa!

- Kuvista: Kannattaako varata kuvaaja kahdeksi päiväksi vai kelpaako meille suvun ottamat kuvat? Kuvaajia kun liikkuu niin paljon meiän suvussa, esim. miehen veli on oikeen loistava ja tykkää kuvailla!
* viralliset hääkuvat: kotona olisi järveä lähes joka suunnalla, saisi mahtavia kuvia hiekkarannalla.
* Tosin meiän mökilläkin olisi rantaa ja vettä. Mökin vieressä olis ihana uimarantakin wink.gif
* Miehen kotona saisi mahtavia kuvia mm. omenapuun alla, heinäpellolla, pitkän polun varrelta, vanhaa riittä vasten.. jne..
* Pitänee vielä miettiä biggrin.gif menin jo ihan pyörryksiin ajatuksieni kanssa..

Missä yö ennen ja jälkeen?: Ongelma.
Ajattelin, että mies voisi olla kotonaa edellisen yön, siellä varmasti on paljon muitakin ihmisiä..
Toisaalta ajattelin vuokrata ihan oman mökin meille, jossa voitas olla rauhassa edellinen sekä seuraava yö. (muksut vois olla mummolassa.) Toisaalta joudutaan ehkä vuokraa toinenkin mökki, mun porukoille ja veljelleni = tulevat jkl:stä. Mökillä kun ei ole vettä, eikä se oikeen tuollasenaan sovi yöpymiseen tällähetkellä! Pitäs rempata! Ja en usko, että porukat tahtonee mennä serkun luokse. Sitten voisi pitää jatkot tuolla toisessa mökissä ja siellä olis sitten vielä nukkumapaikkojakin tarjolla esim. kaasoille ja muille bilettäjille.. Asuntovaunuja on mahdollisuus vuokrata.. smile.gif Muutamalla tutulla on vaunut käytössään.

Kukat: Tää nyt on jo päätetty et mitä kukkia, mutta kuinka paljon ja mistä.
tartten kimpun kuitenkin jo pe ja mieskin vieheensä. Mutta kestääkö ne sitten lauantainkin? vai otetaanko uudet? Otetaanko vain noi pe tarvittavat jkl:stä ja muut Karstulasta vai kaikki Jkl:stä? Teenkö kimpun itse vai enkö? Eihän se nyt kauhian vaikeaa voi olla? Sitoo nyt muutamaa kukkaa yhteen? Tuliskohan halvemmaksi?? Eikös noita vihreitä heiniä saa nyt vaikka ojanpenkalta? biggrin.gif

Lapset: Kuka kumma heitä hoitaakaa? Perjantaina ennen juhlia voisivat olla vaikka meiän porukoilla, koska asuvat kuitenkin samassa kaupungissa. Miehen porukat tulevat ehkä aamulla vasta. Enkä kyllä varmana ota heitä meille vastaan ennen juhliani, siitä voitte olla varma! Menköön miehen siskon tai veljen luoksi (asuvat myös täällä) siksi aikaa, että juhlat alkaa! Kaasot ja bm:t voin tänne ottaa häärimään, mutta muut ULOS! cool.gif Mutta ne lapset.. entäs lauantaina? Missä ovat yötä ja millä kyydillä tulevat ja kenen kanssa ovat ja kuka vahtii ja kenen kanssa lähtevät ja missä ovat yötä?? Ei hajuakaan! Veikkaan kuitenkin miehen isän ainakin olevan yksi vahti, koska hän ei niinkään juhlista ole tähänkään asti välittänyt.. Ja onhan noita muitakin tuttuja ja tutun tuttuja.. Palataan tähän myöhemmin.. smile.gif En aio kuitenkaan ketään ulkopuolista tähän hommaan palkata!

jehna.. olikohan vielä jotain..??

Mietin vielä, että ottaisko miehen sukunimen jotenkin huomioon näissä kemuissa? On tuttu, luontoaiheinen ja suomalainen nimi tyyliin: Koivu, Mänty, Kuusi, Kataja, Lehti, Keto... (ei halua oikeaa nimeä julki)
Ajattelin liittää jotain vihreää jotenkin johonkin, mutta ideat ja aivot lyövät aika tyhjää jo.. MITEN?
Vai onko ihan tyhmä idea, kun kaikki on jo melkein askarteluja vaille valmiita..

Nyt en jaksa enää.. Lähen kattoo telkkuu ja leikkaamaan loput kaavat irti kankaat, teen tyttärelle juhlamekkoa viikonlopun synttäreitä varten.. wub.gif Toivottavasti onnistuu blush.gif